Prefab dakkapellen in Almere

Bent u op zoek naar een dakkapel in Almere en omgeving? Dan bent u bij Profit Dakkapellen aan het juiste adres! Wij hebben samen met ervaren bouwspecialisten een nieuw systeem voor dakkapellen ontwikkeld waarmee wij binnen 2 uur een dakkapel bij u thuis kunnen plaatsen. Dit betekent niet alleen dat de plaatsing snel en eenvoudig verloopt, maar ook dat er minder afval ontstaat en er minder materiaal nodig is. Onze dakkapellen worden standaard geleverd met het onvervalste Clickfast montagesysteem, wat zorgt voor een snelle en stevige bevestiging.

Waarom kiezen voor Profit?

Onze dakkapellen zijn voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen met Duitse topkwaliteit profielen en HR++ isolatieglas, waardoor uw woning extra goed geïsoleerd is en u bespaart op uw energiekosten. Elk model is uitgevoerd met minimaal 1 draai-/kiepraam voor optimale ventilatie en daglichttoetreding.

Bij Profit Dakkapellen heeft u keuze uit 6 standaard modellen, variërend in afmetingen van 100 cm tot 600 cm. Daarnaast is het mogelijk om een dakkapel op maat te laten maken, precies zoals u dat wenst. Wij bieden voor elke maatvoering, dak schuinte en afwerking een oplossing op maat.

Wilt u meer weten over onze dakkapellen of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier op onze website. Ook kunt u bij onze modellen op de website een aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag hier uw dakkapel aan!