Dakkapel in Deventer

Een prefab dakkapel van Profit voor uw woning in Deventer? Een goede keuze!

Het plaatsen van een prefab dakkapel op uw woning in Deventer is een uitstekend idee. U vermeerdert hiermee immers de waarde van uw woning en zorgt voor meer licht en ruimte op de bovenverdieping. Met de prefab dakkapellen van Profit® kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en snelle montage met minimale overlast.

Wat is een prefab dakkapel?

Stel u heeft een fijne woning in Deventer, maar u kunt wel wat extra ruimte voor een slaap-, kantoor-, of hobbykamer gebruiken. Dan ligt de keuze voor een dakkapel voor de hand. Wanneer u de dakkapel ter plaatse laat bouwen, moet u er rekening mee houden dat dit enkele dagen duurt en dat uw dak gedurende deze tijd ‘open’ ligt. Daarnaast geeft het de nodige overlast, zoals steigers in de tuin en rommel in en rond het huis. Een prefab dakkapel wordt kant en klaar geleverd en binnen één dag gemonteerd. Bovendien wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Uw prefab dakkapel in Deventer (geleverd binnen 8 weken en geplaatst in 1 dag) is:

  • Optimaal geïsoleerd (temperatuur en geluid)

  • Onderhoudsarm

  • Kostenbesparend (energiezuinig)

  • Duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit

  • Mooi afgewerkt

[trustindex no-registration=google]

Waarom een Profit prefab dakkapel?

Een Profit® prefab dakkapel beschikt over het gepatenteerde Clickfast montagesysteem. Daarmee monteren wij uw dakkapel naadloos van binnenuit in maximaal 3 uur. Vervolgens werken wij alles diezelfde dag netjes dag af. Onze prefab dakkapellen zijn voorzien van duurzame en onderhoudsarme kunststof kozijnen met HR++ glas. Daarmee bent u verzekerd van een hoge isolatiewaarde. Bovendien zijn onze prefab dakkapellen brandvertragend en inbraakwerend. Onze dakkapellen zijn in 6 standaard modellen verkrijgbaar, maar ook voor een maatwerk dakkapel kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over!

Het vernieuwde dakkapel systeem

Populaire modellen bij Profit Dakkapellen

Profit Dakkapel 300 cm

Op aanvraag

Profit Dakkapel 400 cm

Op aanvraag

Profit Dakkapel 500 cm

Op aanvraag

Vraag hier uw dakkapel in Deventer aan!

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dakkapellen of andere zaken?

Neem dan contact met ons op.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen over de mogelijkheden bij u thuis? Vul dit dan in op ons contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.