Dakkapel in Zutphen

Verbeter uw woning in Zutphen met een prefab dakkapel van Profit!

Wordt uw huis in Zutphen te klein of wilt u nu eindelijk die eigen studeer- of hobbykamer?  Dan is het plaatsen van een Profit® prefab dakkapel op uw woning in Zutphen een prima optie en bovendien een goede investering. Met het plaatsen van een dakkapel creëert u meer wooncomfort, u heeft extra licht en ruimte boven én u vermeerdert de waarde van uw woning.

Benieuwd naar onze montage van prefab dakkapellen?

[trustindex no-registration=google]

Keuze voor een prefab dakkapel

Wanneer u een dakkapel op uw woning in Zutphen wilt laten plaatsen, heeft u de keuze uit een dakkapel die ter plaatse wordt gebouwd, of een prefab dakkapel. Bij oudere woningen of afwijkende modellen is het soms alleen mogelijk ter plaatse een dakkapel te bouwen. Dit duurt enkele dagen en in die tijd is uw dak onbeschermd. Bovendien krijgt u te maken met steigers in uw tuin en andere overlast van het werk in en om uw woning.

Een prefab dakkapel wordt helemaal naar uw wensen gemaakt en vervolgens binnen één dag als complete dakkapel geplaatst. Hierbij blijft de overlast voor u beperkt. Kiest u voor een prefab dakkapel van Profit®, dan bent u gegarandeerd van een kwalitatief goed en duurzaam product en een snelle montage.

Daarom een Profit® prefab dakkapel!

Profit plaatst uw nieuwe prefab dakkapel in niet meer dan 3 uur. Ons gepatenteerde Clickfast montagesysteem maakt dit mogelijk. Met dit systeem plaatsen wij uw dakkapel van binnenuit en geheel naadloos. De rest van de dag gebruiken we om alles netjes af te werken. De kunststof kozijnen met HR++ glas maken onze prefab dakkapellen onderhoudsarm en duurzaam. U hoeft nooit meer te schilderen, de dakkapel is inbraakwerend en brandvertragend en heeft een hoge isolatiewaarde.

Het vernieuwde dakkapel systeem

Populaire modellen bij Profit

Profit Dakkapel 300 cm

Op aanvraag

Profit Dakkapel 400 cm

Op aanvraag

Profit Dakkapel 500 cm

Op aanvraag

Vraag hier uw dakkapel in Zutphen aan!

Profit® prefab dakkapel in Zutphen: levering binnen 8 weken en montage in 1 dag

Profit levert uw dakkapel binnen 6 tot 8 weken na de opdracht. We monteren de dakkapel vervolgens in 1 dag. Uw Profit® prefab dakkapel is onderhoudsarm, duurzaam, optimaal geïsoleerd voor temperatuur en geluid en van hoogwaardige kwaliteit.

U kunt voor uw prefab dakkapel kiezen uit 6 standaard modellen.

Zit uw model er niet tussen? Geen punt, ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag over alle mogelijkheden!