Profit Dakkapellen in Amersfoort

Op zoek naar een dakkapel in Amersfoort? Dan bent u bij Profit Dakkapellen aan het juiste adres. Bij Profit dakkapellen hebben wij samen met ervaren mensen uit de bouw een nieuw systeem voor dakkapellen ontwikkeld. Dit systeem maakt het mogelijk dat wij binnen 2 uur een dakkapel bij u thuis kunnen plaatsen. Naast dat het alleen al sneller en eenvoudiger is, hebben wij ook minder afval en is er minder materiaal nodig.

Waarom kiezen voor Profit?

Montage in één dag

Schoon afgewerkt, dus geen rommel

Bespaar tijd en kosten: geen steigers

Maximaal geïsoleerd

Twijfel geen moment en kies voor Profit, úw specialist in het leveren en monteren van dakkapellen.

Bram Houdel
Bram Houdel
14/04/2022
Erg tevreden met het resultaat van mijn nieuwe prefab dakkapel. Nog nooit gehoord van het systeem, maar werkt erg mooi! De dakkapel werd binnen no time geplaatst en werd netjes ingemeten. Keurig personeel die haar afspraken na kwam!
H.w. Hoets
H.w. Hoets
23/01/2022
Dakkapel werd netjes ingemeten en er werd goed advies gegeven over de mogelijkheden ( extra rolluik in de kap) , plaatsing ging erg snel en precies zoals afgesproken. Erg blij met deze kapel.!!
Fabian Dijkstra
Fabian Dijkstra
23/01/2022
Professioneel. Snelle respons en goede prijs/kwaliteit. Werken netjes en komen afspraken na.

De dakkapellen van Profit

Profit Dakkapellen worden standaard geleverd met het onvervalste Clickfast montage syteem en kan hierdoor binnen 2 uur geplaatst worden. Onze dakkapellen zijn voorzien van kunststof kozijnen, bestaande uit Duitse topkwaliteit profielen, met HR++ isolatieglas. Elk model is uitgevoerd met minimaal 1 draai-/kiepraam.

Er zijn 6 standaard Profit modellen leverbaar. Deze gaan van 100 cm tot 600 cm en deze profit dakkapellen zijn ook op maat te maken. Iedere maatvoering, dak schuinte en afwerking die u wenst is mogelijk. Neem hierover contact met ons op:

Dit kan via ons contactformulier maar ook bij onze modellen. Druk op de des gewenste dakkapel en vul hier het aanvraag formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag hier uw dakkapel in Amersfoort aan!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen omtrent onze Profit dakkapellen?

Neemt u dan contact met ons op via ons contact formulier of stuur ons even een WhatsApp bericht, wij staan u graag te woord.

Wilt u een offerte ontvangen of heeft u vragen omtrent de mogelijkheden bij u thuis? Vul dit dan in in ons contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.