Dakkapel in Apeldoorn

Wilt u meer licht en ruimte op zolder? Dan heeft Profit Dakkapellen in Apeldoorn de ideale oplossing voor u. Een nieuw systeem wat met ervaren mensen uit de bouw is ontwikkeld: prefab dakkapellen. Door dit systeem kunnen wij binnen 2 uur uw dakkapel plaatsen. Het is niet alleen eenvoudiger en sneller, het levert ook minder afval op en er is minder materiaal nodig.

Waarom een dakkapel bij Profit?

➤ Maximaal geïsoleerd

➤ Schoon afgewerkt, dus geen rommel

➤ Bespaar tijd en kosten: geen steigers

➤ Montage in één dag

Profit Dakkapellen,  úw specialist in het leveren en monteren van dakkapellen in Apeldoorn.

Eén van onze montages:

[trustindex no-registration=google]
Het vernieuwde dakkapel systeem

De prefab dakkapellen van Profit

De dakkapellen van Profit zijn prefab dakkapellen en kunnen binnen twee uur geplaatst worden. Ze worden geleverd met het onvervalste Clickfast montage systeem, dat de snelle montage mogelijk maakt. Onze dakkapellen zijn voorzien van kunststof kozijnen, bestaande uit Duitse topkwaliteit profielen, met HR++ isolatieglas. Elke dakkapel is uitgevoerd met minimaal 1 draai-/kiepraam.

Profit Dakkapellen zijn verkrijgbaar in 6 standaard modellen, die variëren in breedte van 100 cm tot 600 cm. Behalve voor deze standaard modellen kunt u ook voor een maatwerk dakkapel bij ons terecht. Denk hierbij aan elke maatvoering, schuinte van het dak en de afwerking. Wij maken uw wens mogelijk.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

Vraag ons ernaar!

Dit kan via ons contactformulier, maar ook via de pagina met de verschillende standaard modellen. Druk op de ‘vraag aan’-knop onder de desgewenste dakkapel en vul hier het aanvraag formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Populaire modellen

Profit Dakkapel 300 cm

Op aanvraag

Profit Dakkapel 400 cm

Op aanvraag

Profit Dakkapel 500 cm

Op aanvraag

Vraag hier uw dakkapel in Apeldoorn aan!

Heeft u nog andere vragen?

Heeft u nog vragen over onze profit dakkapellen?

Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen over de mogelijkheden bij u thuis? Vul dit dan in op ons contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.